+40 (21) 300.35.58 office@eos-ksi.ro

Pași de recrutare

Incepând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (‘GDPR’) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

EOS KSI Romania se angajeaza in continuare sa va protejeze si sa va respecte confidențialitatea datelor personale.

Astfel, va invitam sa parcurgeti Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal – aici

Ne plac oamenii comunicativi, prietenoși, care se integrează cu ușurință în orice mediu și care spun „DA!” fără ezitare tuturor provocărilor. Dacă te regăsești, atunci tu ești persoana care ne va completa echipa.

Despre tine mai știm că:

  • Îți place să vorbești cu oamenii, să îi asculți și să le oferi soluții pentru rezolvarea problemelor lor;
  • Ești orientat spre găsirea de soluții în orice împrejurare;
  • Ești o persoană pozitivă, amabilă, dar în același timp fermă și convingătoare;
  • Lucrezi excelent în echipă;
  • Organizarea și inovația sunt punctele tale forte;
  • Ești o persoană care se implică 100% în tot ceea ce face.

Iată care sunt pașii pe care îi vei parcurge în cadrul procesului de recrutare:

Discuția telefonică

Unul dintre colegii noștri din echipa de Resurse Umane sau chiar din cadrul echipelor pentru care recrutăm, te va contacta pentru o discuție telefonică de 10 – 15 minute. Căutăm entuziasm și determinare și oferim la schimb posibilitatea de a-ți pune în practică abilitățile, provocându-te cu diverse proiecte.

Testul de aptitudini

După interviu, vei susține câteva teste (de personalitate, logică, limbă străină etc.) în funcție de profilul poziției pentru care candidezi.

De vorbă cu HR-ul

După convorbirea telefonică, te vom invita la sediul nostru la o întâlnire cu un reprezentant al departamentului de Resurse Umane. Tu ne vei vorbi despre tine, iar noi îți vom oferi detalii despre companie și despre jobul pentru care aplici.

Interviul cu managerul direct

Următoarea etapă este întâlnirea cu viitorul tău manager. Va fi o discuție de aproximativ o oră timp în care vei povesti despre tine, despre aspirațiile tale și despre motivația ta de a fi parte din echipa noastră. La rândul său, managerul îți va vorbi despre activitățile pe care le presupune jobul pentru care aplici, despre echipă și despre atmosfera de lucru.

Oferta de angajare

Dacă și interviul cu managerul direct decurge foarte bine și considerăm că ești persoana potrivită pentru jobul pe care îl avem disponibil, te vom contacta și te vom invita din nou la sediul nostru pentru a-ți prezenta oferta de angajare.
Dacă și tu vei spune „Da!”, ne vom ocupa de restul formalităților pentru începerea colaborării noastre – o colaborare frumoasă și de lungă durată.