Site icon EOS-KSI

Vreau să merg si eu la școală!

A început școala. Dar școala NU începe la fel pentru toți copii. Desi sistemul public de învățământ este gratuit, școala nu este gratuită. Asta pentru că sistemul școlar NU oferă și rechizite de exemplu. Și acestea nu sunt ieftine. În principiu, în 2021 te costă câteva sute de lei să trimiți un copil la scoală.

Și diferența o putem face fiecare dintre noi. Una dintre cele mai importante valori ale noastre, este Give back to community. Credeam in acest motto și de aceea ne străduim în fiecare an să-l punem în practică și să dăm o mână de ajutor în diferite situații.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, prin intermediul colegilor noșstri inimoși. Ei au reușit să asigure rechizitele, ghiozdanul complet, așa cum se spune, pentru 56 de copii din comuna Holboca, Iași. Partenerii noștri de la Pandora, au contribuit și ei cu hăinuțe pentru toamnă.

Ne dorim să continuăm seria de astfel de evenimente pentru că este frumos și să dăruiești. Primești înapoi emoție și bucurie care te hrănesc și pe tine.


Orice acțiune a oricăruia dintre noi poate face diferența pentru cineva.

Pentru că nu uita, puțin din puținul tău, poate însemna mult pentru puținul altcuiva!

Exit mobile version