Protecție drepturi de autor și date

Incepând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (‘GDPR’) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

EOS KSI Romania se angajeaza in continuare sa va protejeze si sa va respecte confidențialitatea datelor personale.

Astfel, va invitam sa parcurgeti Politica noastra de confidentialitate a datelor cu caracter personal – aici

Imprint

EOS KSI Romania S.R.L
Conect Business Park 10A,
Dimitrie Pompeiu Bld
Building C3, 7th Floor
2nd District Bucharest,
Romania

Departamentul vânzări
Telefon: +40 21 305 54 84
Fax: +40 21 204 92 91

Directori Generali
Adrian Boghiu
Georg Kovacs

Nr ord. registru com/an: J40/13219/2002
Cod Unic de Înregistrare: CUI 150 89 252 Oper.
date cu caracter pers. nr: 2585

În ciuda oricărei încercări de a se asigura că informaţia acestui Web Site este corectă şi actualizată, EOS KSI România şi asociaţii săi nu garantează corectitudinea, acurateţea sau oportunitatea oricărei informaţii. În nici o circumstanţă, EOS KSI România sau partenerii săi nu vor fi răspunzători pentru daune directe, indirecte, speciale sau consecinţe ale folosirii şi încrederii în informaţia conţinută de acest Web Site. Toate contactele procesate în portalul EOS-KSI au loc într-un mediu sigur. Datele sunt procesate exclusiv pentru a furniza răspunsuri la întrebările dumneavoastră şi nu vor fi accesibile altor părţi.

Acest site web utilizează tehnologia etracker (www.etracker.com) pentru colectarea de date privind comportamentul vizitatorilor. Aceste date sunt colectate cu caracter anonim, pentru a fi utilizate în scopuri de marketing şi optimizare. Toate datele vizitatorilor sunt salvate utilizând un ID de utilizator anonim şi pot fi adunate într-un profil de utilizare. Este posibilă utilizarea modulelor cookie pentru colectarea şi salvarea acestor date, dar datele rămân strict anonime. Datele nu vor fi utilizate pentru identificarea personală a unui vizitator şi nu sunt combinate cu alte date personale. Colectarea şi stocarea datelor pot fi refuzate în orice moment, în raport cu serviciile ulterioare.