+40 (21) 300.35.58 office@eos-ksi.ro

Internship

Ești student sau absolvent al unei Facultăți de Drept? Ce zici de un internship la EOS KSI România?

EOS KSI România organizează periodic programe de internship dedicate studenților și tinerilor absolvenți ai Facultății de Drept. Fiecare program se desfășoară pe o perioadă de 1 – 2 luni. La finalul programului de internship, participanții care au dat dovadă de implicare au posibilitatea de a se angaja la EOS KSI România pe unul dintre posturile disponibile în momentul respectiv.

Stagiile de internship se organizează atât în București, cât și în celelalte orașe în care se află birourile EOS KSI România – Iași, Sibiu, Timișoara sau Cluj.

EOS KSI România îți oferă oportunitatea de a te familiariza cu specificul și cultura unei organizații multinaționale și de a cunoște fluxul de activități din cadrul departamentului juridic al acesteia. Mai mult decât atât, vei dobândi o bază de cunoștințe practice în domeniul managementului creanțelor, vei interacționa cu profesioniști și îți vei forma o imagine cât mai clară asupra fluxurilor și activităților specifice în acest domeniu.

La sfârșitul programului de internship vei dobândi cunoștințe despre:

  • Activitatea din birourile executorilor judecătorești parteneri;
  • Totalitatea documentelor care intră în componența unui dosar de executare;
  • Fluxul de documente în cadrul instanțelor.

În plus, la finalul stagiului de internship, vei primi o adeverință care va certifica acest lucru.

Pentru a afla mai multe informații despre programele noastre de internship, te invităm să ne scrii la adresele de mai jos, cu subiectul „Internship”:

jobs.bucuresti@eos-ksi.ro – dacă locuiești în București

jobs.iași@eos-ksi.ro – dacă locuiești în Iași

jobs.regiuni@eos-ksi.ro – dacă locuiești în oricare alt oraș din țară, mai puțin cele specificate mai sus.