+40 (21) 300.35.58 office@eos-ksi.ro

Dezvoltare profesională

Cum te poți dezvolta profesional în compania EOS KSI România

Dezvoltarea profesională este cheia succesului, indiferent de domeniu sau industrie. „Cum mă pot dezvolta profesional?” – probabil te-ai întrebat de nenumărate ori acest lucru. Răspunsul la această întrebare se află doar la tine, însă noi venim în întâmpinarea ta cu alternative.

Dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-un mediu care îți oferă oportunități unice, am creat special pentru tine programe interne care te vor susține în atingerea obiectivelor tale profesionale.

Planul nostru de dezvoltare, special creat pentru cei care doresc să evolueze din punct de vedere profesional, este structurat astfel:

Primul pas în companie

Un program complex de pregătire, susținut prin activități complete, are ca scop introducerea și integrarea ta în companie și într-un domeniu nou în competențele profesionale și de business din România.

Dezvoltarea ta face diferența

Programele de specialitate în domeniul juridic, insolvență și executare, comunicare și negociere, leadership, coaching, și public speaking sunt garanția reușitei tale din punct de vedere profesional.

Îți dorești să aduci o schimbare?

Înscrie ideile tale inovatoare în cadrul unui program intern și vei avea ocazia să le vezi cum se transformă în realitate.

Ne dorim să facem din tine un STAR

Prin programe dedicate îți îmbogățești continuu cunoștințele și aptitudinile folosite în colectarea prin telefon, pe teren și în biroul executor necesare pentru a te dezvolta în ariile care crezi că se potrivesc cel mai bine pentru tine.

Dezvoltare și promovare

Îți dorești să promovezi sau să te muți pe un alt post? Verifică job-urile disponibile din cadrul companiei, aplică și participă la programul intern de recrutare. Experiența, pregătirea și potențialul tău îți pot aduce noi oportunități de dezvoltare și un job nou.