+40 (21) 300.35.58 office@eos-ksi.ro

Cine suntem

Dacă ai ajuns pe această pagină, cu siguranță îți dorești să descoperi mai multe lucruri interesante despre noi.

EOS KSI România face parte din Grupul EOS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii personalizate din lume, având ca principală activitate business managementul creanțelor. Oferim servicii de achiziție de portofolii de creanțe și colectare creanțe la nivel național și internațional prin intermediul unei rețele de parteneri de peste 140 de țări.

EOS KSI România a fost înființată în anul 2002 sub denumirea KSI Kasolvenzia. Activitatea companiei a fost ghidată încă de la început de trei principii esențiale care au dus la o dezvoltare rapidă și eficientă – dinamism, transparență și performanță. În anul 2005, compania a fost preluată de către grupul internațional EOS – furnizor important de servicii financiare care, la rândul său, face parte din Grupul Otto. Compania EOS KSI beneficiază de avantajele unei rețele internaționale extinse, dar și de un fond financiar puternic al companiei-mamă.

În prezent, EOS KSI are aproximativ 500 de angajați și este reprezentată la nivel național de 14 birouri regionale și de o rețea dedicată de firme de avocatură și executori judecătorești.

Serviciile oferite de EOS KSI România sunt:

 

  • Managementul creanțelor
  • Achiziția de portofolii de creanțe
  • Colectarea de creanțe în faza amiabilă și în faza juridică
  • Colectarea transfrontalieră a debitelor, prin intermediul rețelei internaționale care acoperă 150 de țări.

Motto-ul nostru

Pilonul activității noastre este motto-ul după care ne ghidăm „For a debt-free world” – „Crearea unei lumi fără datorii”. Credem în faptul că oamenii accesează împrumuturi cu scopul de a-și îmbunătăți viața. Când cineva nu-și poate rambursa datoriile la timp, noi suntem aici pentru a le oferi o variantă trasparentă, corectă și realistă de a ajunge la statutul „fără datorii”, în cel mai scurt timp.  

Valorile noastre

Valorile reprezintă atitudinea și credințele noastre. Ele ne ghidează în lucrurile pe care împreună le realizăm zi de zi.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi întotdeauna cele mai bune soluții pentru partenerii noștri, asigurând servicii de înaltă caliltate în vederea obținerii de rezultate pozitive pentru toți cei implicați și respectând principiile etice și valorile Grupului EOS.

Viziunea noastră

Suntem parte a unui grup care este conectat la nivel global, dispunem de tehnologii digitale și avem un puternic spirit anteprenorial. Investim în cumpărarea de creanțe la nivel internațional, atât garantate cât și negarantate. Ne îmbunătățim constant procesele, căutăm noi metode de digitalizare și automatizare, pentru a ne adapta rapod schimbărilor.
Avem încredere în competențele noastre. Analizăm riscurile însă punem pe primul loc analiza oportunităților,
Motto-ul, valorile viziunea și misiunea noastră reprezintă pietrele de temelie ale Grupului EOS.

Un angajator de încredere

Grupul internațional EOS este un furnizor de servicii de top în domeniul managementului creanțelor și stabilește în mod continuu standarde de calitate, sustenabilitate și etică în acest domeniu de activitate. Ca parte a acestui grup de succes aflat în continuă creștere, EOS KȘI România oferă anagajaților săi un mediu potrivit în care să își dezvolte abilitățile și șansa de a face parte dintr-o echipă de succes la nivel global.

Alătură-te echipei EOS KȘI România, locul unde încrederea, prestigiul și înțelegerea sunt elementele care ne definesc cel mai bine cultura și activitatea de zi cu zi. Toate acestea se împletesc cu dinamismul și provocările care ne ajută să ne dezvoltăm împreună.