+40 (21) 300.35.58 office@eos-ksi.ro

Beneficii

Asigurare medicala

Sănătatea – întotdeauna pe primul loc! Beneficiezi de un abonament lunar de servicii medicale la un important centru medical privat.

Training-uri

Susținem dezvoltarea personală și profesională. Organizăm atât training-uri specifice activității companiei, precum și diferite cursuri susținute de specialiști în public speaking, tehnici de negociere, parenting, nutriție etc.

Evenimente tematice

Organizăm evenimente interne cu diverse ocazii: 8 Martie, Paște, 1 Iunie, Halloween, Crăciun. Bineinteles, nu ne limităm doar la acestea. De regulă, suntem inventivi în a găsi ocazii să petrecem.

 

Răsplătim fidelitatea

În fiecare an pe care îl petreci alături de noi, îți oferim câte o zi de concediu în plus.

 

Work from home

Ne gândim la tine și la timpul tău. Ne dorim să ai cât mai mult timp de petrecut cu familia și prietenii, de aceea oferim colegilor noștril posibilitatea de a lucra din confortul casei lor, scutind astfel timp prețios petrecut în trafic.

 

 

 

 

Happy birthday

De ziua ta îți facem cadou o zi de concediu, ca să poți sărbători unde, cum și cu cine vrei tu.

 

Cafea? Ceai?

Ca să îți menții ridicat nivelul de energie sau ca să te relaxezi, îți oferim la discreție cafea și ceai, pe care le poți savura în zona noastră de relaxare special amenajată.

Program flexibil

Ca să ai timp să mergi la cursuri, să ieși cu prietenii în oraș sau să iei copilul de la grădiniță, după caz, avem un program flexibil, care se pliază pe nevoile fiecăruia.

 

Happy Hour

Consolidarea echipelor și construirea relațiilor armonioase la locul de muncă se realizează mai ales într-un mediu informal. Periodic, organizăm ieșiri cu echipa în oraș, pentru relaxare și socializare.

Sport & Healthy

Avem parteneriat cu 7 Card pentru ca tu să te poți bucura de avantajele sportului oricând și aproape oriunde.